Måndag 20 november

– Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
– Kycklingfilé syrad rödlök med rödvinssky
– Fisk i ugn med ratatouille
– Potatis och sparrisgratäng med tomatsås

Tisdag 21 november
– Boeuf Bourgoignon (fransk köttgryta)
– Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, raggmunk eller brunabönor
– Pocherad fisk med vitvinsås och sockerärtor
– Potatis och sparrisgratäng med tomatsås

Onsdag 22 november
– Schnitzel (fläsk) gröna ärtor, kapris samt citron
– Persiljejärpar (nöt) med gräddsås och lingon
– Grillad lax med örtagårdsås
– Potatis och sparrisgratäng med tomarsås

Torsdag 23 november
– Ärtsoppa med rimmad bog pannkakor med sylt och grädde
– Nötfärsbiffar med brynt smör
– Stekt fisk cocktailtomat med ramslöksås
– Bönsoppa med pasta

Fredag 24 november
– Pastagratäng med köttfärs (nöt) och chili
– Fläskstek, gröna ärter, gräddsås och vinbärsgelé
– Paella med fisk och skaldjur
– Bönsoppa med pasta

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr