Måndag den 18 mars
– Benfri kotlett med champinjonsås och broccoli
– Ugnsbakad kolja med kapris skirat smör och morot
– Kycklinglår med paprika i sataisås
– Falafel med couscous och myntasås
– Linsgryta med grönsaker spenat

Tisdag den 19 mars
– Stekt fläsk bruna bönor raggmunk löksås
– Pocherad Torsk med ägg och persiljesås
– Kycklinglår med paprika i sataisås
– Falafel med couscous och myntasås
– Linsgryta med grönsaker och spenat

Onsdag den 20 mars
– Pannbiff med brynt lök gräddsås lingon
– Inkokt lax med sparris och romsås
– Kycklinglår med paprika i sataisås
– Falafel med couscous och myntasås
– Linsgryta med grönsaker och spenat

Torsdag den 21 mars
– Ärtsoppa med fläskbog och tärnad morot pannkakor sylt grädde
– Panerad sejfilé med kall dillsås citron
– Kalops på nöt
– Fylld paprika med basmatiris och qournfärs
– Marockansk vegogryta

Fredag den 22 mars
– Honungsglaserade revben med pepparsås
– Fiskgratäng med vitvinssås och räkor
– Kalops på nöt
– Fylld paprika med basmatiris och qournfärs
– Marockansk vegogryta

Veckans Soppa:
– Sparrissoppa

På buffén finns även en mängd olika sallader samt smör och bröd.
Till ovanstående rätter kan ni välja kokt potatis, ris eller mos.

Vid överbliven mat så går det att gå in på Karma och beställa Dagen rätt efter kl 14.30 och hämtas senast 16.30.

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr

Vi strävar att alltid använda svenska produkter i vår tillagning.
Välkomna på lunch