Måndag den 12 november
– Boråsare (lunchkorv) med stuvad blomkål
– Fiskgryta (blandad fisk) med vittvin
– Lasagne på nötfärs
– Nudel wok med bönbiffar

Tisdag den 13 november
– Stekt fläsk med löksås, raggmunk
– Ugnsbakad kolja med kapris och skirat smör
– Lasagne på nötfärs
– Nudel wok med bönbiffar

Onsdag den 14 november
– Wallenbergare (kalv) med gräddsås gröna ärtor
– Rimmad lax med citron och vitvinssås
– Lasagne på nötfärs
– Nudel wok med bönbiffar

Torsdag den 15 november
– Ärtsoppa med rimmad bog, pannkaka med sylt och grädde
– Fjärilslax med Skagen fyllning och dillsky
– Kycklinglår med currysås
– Chili con verduras (soyafärs)

Fredag den 16 november
– Helstekt fläskfilé med potatisgratäng
– Stekt torsk med hollandaisesås
– Kycklinglår med currysås
– Chili con verduras (soyafärs)

 

Veckans soppa:

Räksoppa med aioli

På buffén finns även en mängd olika sallader
Vid överbliven mat så går det att gå in på Karma och beställa Dagen rätt efter kl 14.30 och hämtas senast 16.30.

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr

Vi strävar att alltid använda svenska produkter i vår tillagning.
Välkomna på lunch