Måndag:
– Köttfärslimpa med Haricotsverts och gräddsås
– Stekt kyckling i dijonsenapsås
– Panerad strömming med persiljesmör och potatismos
– Vegetarisk lasagne

Tisdag:
– Spagetti med köttfärsås (nöt)
– Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, raggmunk eller brunabönor
– Fiskgratäng med örter
– Vegetarisk lasagne

Onsdag:
– Oxbringa med pepparritsås samt mixad morot
– Wallenbergare med lingon, gröna ärtor samt potatismos
– Pestobakad lax med skirat smör
– Vegetarisk lasagne

Torsdag
– Julbordslunch (345kr)

Fredag
– Julbordslunch (345kr)

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)

Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr