page contents

Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)Dryck tillkommer
Måndag 3 april

– Skinkstek med gräddsås

– Kyckling Marrakesh

– Smörstekt panerad rödspätta

– Zucchinibiffar med tzatziki
Tisdag 4 april

– Stekt fläsk, med löksås och kokt potatis, bruna bönor och lingonsylt

– Kalops med rödbetor

– Ugnsbakad lax med räksås

– Zucchini biffar med tzatziki
Onsdag 5 april

– Pannbiff med gräddsås

– Oxbringa med pepparrotssås

– Fiskgratäng

– Vegetarisk fyllda paprikor i tomatsås
Torsdag 6 april

– Ellagårdens ärtsoppa med kokt rimmad bog, pannkaka, sylt & grädde

– Köttfärslimpa med bacon, gräddsås

– Gravad lax med dillstuvad potatis

– Vegetarisk gryta
Fredag 7 april

– Fläskfilé med Rose pepparsås

– Fransk köttgryta

– Pocherad torsk med ägg & persiljesås

– Vegetarisk gryta
Öl Klass III (33cl) 50 kr

Öl Klass III (50cl) 65 kr

Ett glas vin 55 kr