page contents

Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer

Måndag 6 mars
– Championgratinerad kassler.
– Biff stroganoff.
– Vitvin ocherad sejfilé.
– Vegetarisk gryta på röda linser.

Tisdag 7 mars
– Stekt fläsk med löksås och kokt potatis, bruna bönor samt raggmunk.
– Lammstek med ratatouille.
– Alaskafilé med hummersås.
– Vegetarisk gryta på röda linser.

Onsdag 8 mars
– Stekt Boråsare, potatismos, bostongurka.
– Fransk kycklinggryta (coq au vin).
– Kokt torskfilé med brynt smör toppad med pepparrot.
– Vegetarisk gryta med röda linser.

Torsdag 9 mars
– Ellagårdens Ärtsoppa med kokt rimmad bog pannkakor och sylt.
– Nötfärsbiffar med soltorkad tomat.
– Fisk och skaldjursgryta.
– Ostgratinerad broccoli.

Fredag 10 mars
– Plommonspäckad fläskkarré med dragon och äpplesky.
– Kycklingfilé med dijonsenapsås.
– Havets Wallenbergare med potatismos och skirat smör.
– Ostgratinerad broccoli.

Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr