page contents

Måndag den 5 mars
– Korv stroganoff med ris
– Stekt strömming med persiljesmör
– Kalops med rödbetor
– Fylld paprika med krämig ost

Tisdag den 6 mars
– Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor, kokt potatis med löksås
– Pocherad fisk med ägg och persiljesås
– Kalops med rödbetor
– Fylld paprika med krämig ost

Onsdag den 7 mars
– Rimmad bog med rotmos
– Havets Wallenbergare med skirat smör och gröna ärtor
– Kalops med rödbetor
– Fylld paprika med krämig ost

Torsdag den 8 mars
– Lammfärsbiffar med soltorkad tomat och gräddsås
– Stekt torskrygg med kall remouladsås och morotsmix
– Kycklingfilé med dijonsenapssås
– Svamprisotto med smak av tryffel och parmesanost

Fredag den 9 mars
– Kalvstek med gräddsås och råstekt potatis
– Asiatisk fiskgryta med nudlar
– Kycklingfilé med dijonsenapssås
– Svamprisotto med smak av tryffel och parmesanost

Veckans Soppa
– Grönssakssoppa a la Ellagården

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr