page contents

Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer

Måndag 13 mars
– Pannbiff med löksky.
– Kycklinggryta med grön curry, kokosgrädde och basilika.
– Fisksoppa med aioli.
– Vegetarisk paj.

Tisdag 14 mars
– Stekt fläsk, med löksås och kokt potatis, bruna bönor samt raggmunk.
– Drumsticks med paprikasås.
– Kokt torsk med ägg och persiljesås.
– Vegetarisk paj.

Onsdag 15 mars
– Kokt kalv i dillsås.
– Kycklingfilé med dijonsås.
– Stekt strömming med skirat smör och mos.
– Vegetarisk paj.

Torsdag 16 mars
– Ellagårdens ärtsoppa med kokt rimmad bog, köttkorv samt pannkakor och sylt.
– Honungsgratinerade revben med gräddsås.
– Stekt panerad sandskädda med kall sås.
– Chili sin carne.

Fredag 17 mars
– Persiljejärpar med gräddsås.
– Fläskschnitzel med bearnaisesås.
– Fänkålsbakad lax med smörsås.
– Chili sin carne.

Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr