page contents

Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer

Måndag 20 mars
– Kålpudding med gräddsås.
– Isterband med senap och dillstuvad potatis.
– Ugnsbakad kolja med kapris och skirat smör.
– Rotfruktsbiffar med basilikadressing.

Tisdag 21 mars
– Stekt fläsk, med löksås och kokt potatis, bruna bönor samt raggmunk.
– Kalops på fransyska serveras med rödbetor.
– Ugnsbakade laxbitar med hummersås.
– Rotfruktsbiffar med basilikadressing.

Onsdag 22 mars
– Helstekt kotlettrad med gräddsås och äppelmos.
– Marockansk köttgryta med mynta yoghurt och picklad rödlök.
– Panerad stekt torsk med kall sås.
– Rotfruktsbiffar med basilikadressing.

Torsdag 23 mars
– Mustig köttsoppa med rotfrukter och cream fraiche.
– Spagetti och köttfärsås.
– Vitvinspocherad sej med dill och räksås.
– Fylld paprika med basmatiris och quorn.

Fredag 24 mars
– Helstekt Entrecote med rödvinsås och potatisgratäng.
– Kycklingfilé med halloumi, sesamfrö och broccoli.
– Inkokt Lax med hollandaise sås.
– Fylld paprika med basmatiris och quorn.

Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr