page contents

Måndag den 19 mars
– Kålpudding gräddsås morotsmix lingon
– Pocherad fisk med örtagårdsås morot
– Gryta på högrev med rotgrönsaker
– Vegetarisk Lasagne

Tisdag den 20 mars
– Stekt fläsk raggmunk löksås bruna bönor
– Tonfisk med dillmajonnäs
– Gryta på högrev med rotgrönsaker
– Vegetarisk Lasagne

Onsdag den 21 mars
– Biff Stroganoff
– Kokt Lax med vårprimörer rom sås
– Gryta på högrev med rotgrönsaker
– Vegetarisk Lasagne

Torsdag den 22 mars
– Dillkött på kalv
– Stekt rödspätta med kall sås
– Glaserade Kycklinglår med Mango Raja
– Gröna Biffar med Apelsinyoghurt

Fredag den 23 mars
– Fläskkarré med potatisgratäng
– Fisk med täcke av örter och ost
– Glaserade Kycklinglår med Mango Raja
– Gröna biffar med Apelsinyoghurt

Veckans Soppa
– Veckans Soppa Fisksoppa med Yoghurt

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr