page contents

Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer

Måndag 27 mars
– Kycklinglår med dijonsenapsås.
– Fläskkotlett med brunsås.
– Pocherad hokifilé med citronsås.
– Fetaostgratinerad broccoli med blomkål.

Tisdag 28 mars
– Stekt fläsk, med löksås & kokt potatis, bruna bönor samt raggmunk.
– Lammfärsbiffar med mynta och limesås.
– Kummel med skarpsås.
– Fetaostgratinerad broccoli med blomkål.

Onsdag 29 mars
– Fläsklägg med rotmos.
– Ellagårdens köttbullar med brunsås.
– Smörstekt torskfilé med rökt sidfläsk och apelsinsmörsås.
– Fetaostgratinerad broccoli med blomkål.

Torsdag 30 mars
– Gulaschsoppa med Cream fraiche.
– Wallenbergare med potatispuré, skirat smör samt gröna ärtor.
– Spättafilé med spenattäcke & smörsås.
– Vegetarisk lasagne.

Fredag 31 mars
– Helstekt karré med gräddsås & varma grönsaker.
– Lasagne med nötfärs och aioli.
– Laxbitar med pesto & hollandaisesås.
– Vegetarisk lasagne.

Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr