fbpx Your SEO optimized title page contents

Måndag den 25 mars
– Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
– Stekt torsk med örtagårdsås samt gröna ärtor
– Kycklingfilé med dijonsås och sparris
– Ostgratinerad Aubergine med tomatröra
– Morotsbiffar med örtagårdsås

Tisdag den 26 mars
– Stekt fläsk med raggmunk bruna bönor eller löksås och potatis
– Fiskgratäng med hummersås och räkor
– Kycklingfilé med dijonsås och sparris
– Ostgratinerad Aubergine med tomatröra
– Morotsbiffar med örtagårdsås

Onsdag den 27 mars
– Rimmad fläskbog med rotmos och senap
– Stekt kummel med baconchips och vitvinssås
– Kycklingfilé med dijonsås och sparris
– Ostgratinerad Aubergine med tomatröra
– Morotsbiffar med örtagårdsås

Torsdag den 28 mars
– Kokt kalvkött i dillsås med morot
– Stekt rödspätta med dansk remuladsås
– Högrevsgryta med rotfrukter
– Rödbetsbiffar med kall dillsås
– Quorngryta med linser och rotfrukter

Fredag den 29 mars
– Fläskfilé med pepparsås
– Pestolax med palsternackpure
– Högrevsgryta med rotfrukter
– Rödbetsbiffar med kall dillsås
– Quorngryta med linser och rotfrukter

Veckans Soppa:
– Potatis purjolökssoppa

På buffén finns även en mängd olika sallader samt smör och bröd.
Till ovanstående rätter kan ni välja kokt potatis, ris eller mos.

Vid överbliven mat så går det att gå in på Karma och beställa Dagen rätt efter kl 14.30 och hämtas senast 16.30.

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr

Vi strävar att alltid använda svenska produkter i vår tillagning.
Välkomna på lunch