page contents

Pris för lunch: 95 kr (115 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer

Måndag 4 april

  • Kåldolmar med Skysås, rårörda Lingon och kokt Potatis
  • Kassler med Svamp, Steklök och Ris
  • Bakad Sej med Paprikasås
  • Löksoppa med Gruyértoast

Tisdag 5 april

  • Stekt Fläsk med Bruna Bönor, Löksås och kokt Potatis
  • Kyckling Tikka Masala med Ris
  • Panerad Stillahavsflundra med Skarpsås
  • Löksoppa med Gruyértoast

Onsdag 6 april

  • Rimmad Fläskbog med Rotmos och Senapsvisp
  • Panerad kycklingbröstfilé med Dansk Remouladsås och Stekt potatis
  • Grönsaksbakad Hoki med Vitvinssås
  • Panerad Squash med ljummen Sallad och Solrosfrön

Torsdag 7 april

  • Ellagårdens Ärtsoppa med kokt, rimmad Bog, Pannkakor, Sylt & Grädde
  • Kyckling Sweet & Sour med Ris
  • Pocherad Torskrygg med Dill- & Pepparrotssmör och kokt Potatis
  • Panerad Squash med ljummen Sallad och Solrosfrön

Fredag 8 april

  • Senapspanerad Kotlettrad med Cole Slaw och Pommes Chateau
  • Lasagne med Pestovinägrette
  • Gravad Lax i krämig Dillsås och kokt Potatis
  • Grönsaksfylld Canneloni med het Tomatsås

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 kr