page contents

Måndag den 9 april
– Helstekt kotlett med svampsås ock sparris
– Panerad strömming med persiljesmör och mos
– Stekt kyckling med dijonsenapssås
– Vegetarisk lasagne

Tisdag den 10 april
– Stekt fläsk, löksås, raggmunk bruna bönor
– Fiskgratäng med örter
– Stekt kyckling med dijonsenapssås
– Vegetarisk Lasagne

Onsdag den 11 april
– Wallenbergare med gräddsky, gröna ärtor mos
– Rökt lax med dillstuvad potatis
– Stekt kyckling med dijonsenapssås
– Vegetarisk Lasagne

Torsdag den 12 april
– Ärtsoppa med rimmad bog, Pannkaka med sylt ock grädde
– Fläskfilé med potatisgratäng rödvinssky
– Köttfärssås med spagetti
– Ostgratinerad cannelloni med quorn och spenat

Fredag den 13 april
– Biff stroganoff med ris
– Skaldjursgryta med aioli
– Köttfärssås med spagetti
– Ostgratinerad cannelloni med quorn och spenat

Veckans Soppa
– Sparrissoppa

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr