Pris för lunch: 95 kr (115 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer
Måndag 11 april
- Beuf Bourguignon med Potatispuré
- Marinerad Kycklingfilé med Japansk Sesamsallad
- Stekt Strömming skirat Smör och rårörda Lingon
- Linsgryta med Nachos och Gräddfil
Tisdag 12 april
- Stekt Fläsk med Bruna Bönor, Löksås och kokt Potatis
- Helstekt Fläskytterfilé med flamberad Pepparsås och Pommes Chateau
- Ugnsbakad Kolja med Stekt fläsk, Kapris, Rödbetor och brynt Smör
- Linsgryta med Nachos och Gräddfil
Onsdag 13 april
- Wallenbergare med skirat Smör, gröna Ärtor och Potatispuré
- Fläskkorv med Sauce Bechamel, ångade Morötter och kokt Potatis
- Lax- & Pastagratäng
- Rotfruktsbiffar med Basilikadressing
Torsdag 14 april
- Ellagårdens Ärtsoppa med kokt, rimmad Bog, Pannkakor, Sylt & Grädde
- Kålpudding med Gräddsås och kokt Potatis
- Alaskafilé med Hummersås och ångade Grönsaker
- Rotfruktsbiffar med Basilikadressing
Fredag 15 april
- Viltskavsgryta med Lingon och kokt Potatis
- Köttfärspaj med Broccolicreme
- Vitvinspocherad Sej med Dill- & Räksås
- Rostad Paprikasoppa med Rågbrödskrutonger