page contents

Pris för lunch: 95 kr (115 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer

Måndag 18 april

  • Skånsk Kallops med Ellagårdens Rödbetor och Kokt Potatis
  • Grön Currygryta med Fläskkött och Ris
  • Panerad Torsk med Citron och Remouladsås
  • Grönsaksgratäng

Tisdag 19 april

  • Stekt Fläsk med Bruna Bönor, Löksås och kokt Potatis
  • Kyckling och Grönsaker under krämigt Örttäcke
  • Anisdoftande Fiskgryta med Fänkål och Gulbeta
  • Grönsaksgratäng

Onsdag 20 april

  • Bratwurst med Surkål, Senap och stekt Potatiis
  • Paella med Grönsaker, Kyckling och Räkor
  • Stekt Lax med Fläsk- & Haricots Vertes-sallad
  • Ädelostgratinerad Broccoli och Blomkål

Torsdag 21 april

  • Ellagårdens Ärtsoppa med kokt, rimmad Bog, Pannkakor, Sylt & Grädde
  • Fyllda Färsbiffar med Ädelostcreme och ugnsrostad Potatis
  • Panerad Hokifilé med kall Räksås och kokt Potatis
  • Ädelostgratinerad Broccoli och Blomkål

Fredag 22 april

  • Helstekt Fläskfilé med Rödvinssås och Potatisgratäng
  • Kycklingbiffar med het Fruktsalsa och Ris
  • Skaldjurspaj med Räkor, Kräftstjärtar och Dill
  • Gratinerad, Grönsaksfylld Paprika

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 kr