Pris för lunch: 95 kr (115 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer
Måndag 18 april
- Skånsk Kallops med Ellagårdens Rödbetor och Kokt Potatis
- Grön Currygryta med Fläskkött och Ris
- Panerad Torsk med Citron och Remouladsås
- Grönsaksgratäng
Tisdag 19 april
- Stekt Fläsk med Bruna Bönor, Löksås och kokt Potatis
- Kyckling och Grönsaker under krämigt Örttäcke
- Anisdoftande Fiskgryta med Fänkål och Gulbeta
- Grönsaksgratäng
Onsdag 20 april
- Bratwurst med Surkål, Senap och stekt Potatiis
- Paella med Grönsaker, Kyckling och Räkor
- Stekt Lax med Fläsk- & Haricots Vertes-sallad
- Ädelostgratinerad Broccoli och Blomkål
Torsdag 21 april
- Ellagårdens Ärtsoppa med kokt, rimmad Bog, Pannkakor, Sylt & Grädde
- Fyllda Färsbiffar med Ädelostcreme och ugnsrostad Potatis
- Panerad Hokifilé med kall Räksås och kokt Potatis
- Ädelostgratinerad Broccoli och Blomkål
Fredag 22 april
- Helstekt Fläskfilé med Rödvinssås och Potatisgratäng
- Kycklingbiffar med het Fruktsalsa och Ris
- Skaldjurspaj med Räkor, Kräftstjärtar och Dill
- Gratinerad, Grönsaksfylld Paprika
Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 kr