page contents

Veckans lunch:

Måndag 24 april
– Kålpudding med gräddsås.
– Isterband med senap och dillstuvad potatis.
– Ugnsbakad kolja med kapris och skirat smör.
– Rotfruktsbiffar med basilikadressing.

Tisdag 25 april
– Stekt fläsk, med löksås och kokt potatis, bruna bönor samt raggmunk.
– Kalops på fransyska serveras med rödbetor.
– Ugnsbakade laxbitar med hummersås.
– Rotfruktsbiffar med basilikadressing.

Onsdag 26 april
– Helstekt kotlettrad med gräddsås och äppelmos.
– Marockansk köttgryta med mynta yoghurt och picklad rödlök.
– Panerad stekt torsk med kall sås.
– Rotfruktsbiffar med basilikadressing.

Torsdag 27 april
– Mustig köttsoppa med rotfrukter och Cream fraîche.
– Spagetti och köttfärsås.
– Vitvinspocherad sej med dill och räksås.
– Fylld paprika med basmatiris och Quorn.

Fredag 28 april
– Helstekt Entrecote med rödvinsås och potatisgratäng.
– Kycklingfilé med halloumi, sesamfrö och broccoli.
– Inkokt lax med hollandaise sås.
– Fylld paprika med basmatiris och Quorn.

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.
Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr
http://ellagarden.se/boka-bord/