Måndag den 23 april
– Kålpudding med brunsås
– Pocherad hokifilé med citronsås
– Kycklingfilé med paprikasås
– Ostgratinerad blomkål och broccoli
Tisdag den 24 april
– Stekt fläsk, raggmunk, löksås
– Kummel med skarpsås
– Kycklingfilé med paprikasås
– Ostgratinerad blomkål och broccoli
Onsdag den 25 april
– Lammfärsbiffar med mynta och lime sås
– Smörstekt torskfilé med apelsinsmörsås
– Kycklingfilé med paprikasås
– Ostgratinerad blomkål och broccoli
Torsdag den 26 april
– Persiljejärpar med gräddsås
– Stekt fisk med kall sås
– Fransk köttgryta (Boeuf Bourguignon)
– Fylld paprika med basmatiris och corn
Fredag den 27 april
– Honungsglaserade revben med BBQ sås
– Laxbitar med senaps vinegrett
– Fransk köttgryta (Boeuf Bourguignon)
– Fylld paprika med basmatiris och corn
Veckans soppa
– Spenatsoppa med ägghalvor
Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.
Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr