page contents

Pris för lunch: 95 kr (115 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer

Måndag 25 april

  • Pannbiff med stekt Lök, Gräddsås och Potatismos
  • Syrlig Fläskköttgryta med Koriander och Ris
  • Kokt Torsk med Sandefjordsmör, Sparris och stekt Fläsk
  • Spenatsoppa med kokt Ägg

Tisdag 26 april

  • Stekt Fläsk med Bruna Bönor, Löksås och kokt Potatis
  • Kryddig Korv med stuvad Kål och Morot
  • Fiskfärsbiffar med Dillsmör och Potatismos
  • Spenatsoppa med kokt Ägg

Onsdag 27 april

  • Skinkstek med Skysås, Gelé, Pressgurka och kokt Potatis
  • Currykyckling med Ris
  • Inkokt Lax med Smörsås, ångade Bönor och kokt Potatis
  • Rotfruktspytt med Pepparrotscreme

Torsdag 28 april

  • Ellagårdens Ärtsoppa med kokt, rimmad Bog, Pannkakor, Sylt & Grädde
  • Flygande Jacob med Ris
  • Ugnsbakad Alaskafile med skaldjurssås och kokt Potatis
  • Rotfruktspytt med Pepparrotscreme

Fredag 29 april

  • Heltstekt Kalkonbröst, Brysselkål, Gräddsås, Äppelmos och Kulpotatis
  • Kycklingspett med Jordnötssås och Ris
  • Laxpaj med Örter och Pepparrotskräm

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 kr