page contents

Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer

Måndag den 9 januari 

  • Pannbiff med löksky, lingonsylt & kokt potatis.
  • Ellagården pytt i panna serveras med stekt ägg och rödbetor.
  • Panerad kummel med Skagenröra och kokt Potatis.
  • Zucchinibiffar med tzatziki.

Tisdag den 10 januari

  • Stekt fläsk, med löksås, kokt potatis & bruna bönor.
  • Kycklinggryta med grön curry, kokosgrädde, basilika samt kokt ris.
  • Fisksoppa med aioli och vitlöksbröd.
  • Zucchinibiffar med tzatziki.

Onsdag den 11 januari

  • Skinkstek med gräddsås och kokt potatis samt äppelmos.
  • Kalops med rödbetor och kokt potatis.
  • Stekt lax med räksås och kokt potatis.
  • Ostgratinerad blomkål och broccoli.

Torsdag den 12 januari

  • Ellagårdens Ärtsoppa med kokt rimmad bog pannkakor och sylt.
  • Biff gjord på nötfärs med tomat och ost samt kokt potatis.
  • Fisk och skaldjursgryta.
  • Ostgratinerad blomkål och broccoli.

Fredag den 13 januari

  • Fläskschnitzel med gröna ärtor, rödvinssky och bearnaisesås samt stekt potatis.
  • Slottsstek med saltgurka och gelé, serveras med gräddsås och kokt potatis.
  • Kokt torsk med skirat smör och kokt potatis.
  • Majs och bönquesadillas.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 kr