page contents

Pris: 95 kr (115 kr med dessertbord)

Måndag den 11 januari

  • Kåldolmar med gräddsås och lingon.
  • Helstekt fläskytterfilè med dragon och äpplesky samt kokt potatis.
  • Vitvinspocherad sej med dillsås.
  • Rostad paprikasoppa med krutonger samt créme fraische.

Tisdag den 12 januari

  • Stekt fläsk med bruna bönor alt löksås serveras med kokt
    potatis.
  • Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk. Serveras med ris.
  • Pocherad torskfilé med skaldjurssås samt kokt potatis.
  • Rostad paprikasoppa med krutonger samt créme fraische.

Onsdag den 13 januari

  • Baconlimpa med champinjonsås samt rostad potatis.
  • Viltskavsgryta med timjan och lingon.
  • Stekt hokifilé med kall räk och dillsås.
  • Rotfruktsbiffar med blue cheese-dressing.

Torsdag den 14 januari

  • Ärtsoppa med bog. Pannkaka.
  • Pannbiff med stekt lök och skysås samt lingon.
  • Stekt Stillhavsflundra med skarpsås.
  • Rotfruktsbiffar med blue cheese-dressing.

Fredag den 15 januari

  • Helstekt fläskytterfilé med potatispuré, rödvinssky och bacon.
  • Kokt kalv i dillsås.
  • Pocherad sej med ägg och persiljesås.
  • Rotfruktsbiffar med blue cheese-dressing.