page contents

Pris: 95 kr (115 kr med dessertbord)

Måndag den 18 januari

  • Kyckling med soltorkad tomat och fetaost. Serveras med ris.
  • Lasagne med pestodressing.
  • Stekt strömming med smält smör, lingon och potatispuré.
  • Vegetarisk moussaka.

Tisdag den 19 januari

  • Stekt fläsk med bruna bönor alt löksås serveras med kokt
    potatis.
  • Slottstek med gräddsås, pressgurka och svartvinbärsgelé. Serveras med kokt potatis.
  • Fisksoppa med fänkål och saffran. Serveras med kokt potatis.
  • Vegetarisk moussaka.

Onsdag den 20 januari

  • Kålpudding med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis.
  • Skånsk kalops med rödbetor samt kokt potatis.
  • Panerad torsk med remouladsås och citron.
  • Ädelostgratinerad blomkål och broccoligratäng.

Torsdag den 21 januari

  • Ärtsoppa med bog. Pannkaka.
  • Köttbullar med gräddsås. Serveras med potatis samt lingon.
  • Fiskgratäng.

Fredag den 22 januari

  • Fläskfilé med rödvinsås och varma grönsaker.
  • Pannbif med soltorkad tomat och mozzarellasås. Serveras med basilikasås och rostad potatis.
  • Smörstekt flundra med kall spenatsås samt kokt potatis.
  • Ädelostgratinerad blomkål och broccoligratäng.