Pris: 95 kr (115 kr med dessertbord)
Måndag den 18 januari
- Kyckling med soltorkad tomat och fetaost. Serveras med ris.
- Lasagne med pestodressing.
- Stekt strömming med smält smör, lingon och potatispuré.
- Vegetarisk moussaka.
Tisdag den 19 januari
- Stekt fläsk med bruna bönor alt löksås serveras med kokt
potatis. - Slottstek med gräddsås, pressgurka och svartvinbärsgelé. Serveras med kokt potatis.
- Fisksoppa med fänkål och saffran. Serveras med kokt potatis.
- Vegetarisk moussaka.
Onsdag den 20 januari
- Kålpudding med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis.
- Skånsk kalops med rödbetor samt kokt potatis.
- Panerad torsk med remouladsås och citron.
- Ädelostgratinerad blomkål och broccoligratäng.
Torsdag den 21 januari
- Ärtsoppa med bog. Pannkaka.
- Köttbullar med gräddsås. Serveras med potatis samt lingon.
- Fiskgratäng.
Fredag den 22 januari
- Fläskfilé med rödvinsås och varma grönsaker.
- Pannbif med soltorkad tomat och mozzarellasås. Serveras med basilikasås och rostad potatis.
- Smörstekt flundra med kall spenatsås samt kokt potatis.
- Ädelostgratinerad blomkål och broccoligratäng.