page contents

Pris: 95 kr (115 kr med dessertbord)

Måndag (2015-09-14)
– Fylld falukorv med potatismos
– Jambalaya med vitlöksgurksallad
– Gravad lax med dillstuvad potatis
– Rostad majssoppa med örtfraiche

Tisdag (2015-09-15)
– Stekt rimmat fläsk med bruna bönor alt löksås serveras med kokt potatis
– Kycklinggryta med soltorkad tomat o fetaost serveras med ris
– Smörstekt kummel med gurk-o kapsrissallad
– Bönbiffar med kall majssås

Onsdag (2015-09-16)
– Persiljejärpar med gräddås o lingon samt kokt potatis
– Pasta carbonara
– Ugnsbakad hoki med dillsås o kokt potatis
– Spenat o morotslasagne

Torsdag (2015-09-17)
– Helstekt fläskytterfilè med dragonsås o äppelmos serveras med kokt potatis
– Biffstroganoff med ris
– Panerad sej med dansk remoulad samt kokt potatis
– Bönwraps med gurkfraiche

Fredag (2015-09-18)
– Porterstek med svartvinbärsgelè, saltgurka o gräddsås serveras med kokt potatis
– Kycklingklubba med tomatsås o basmatiris
– Panerad flundra med gräslöksås samt kokt potatis
– Grönsaksrispanna med soyastrimlor