Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer
Måndag 23 januari
- Kalvfärsbiffar med rosépepparsås och kokt potatis
- Championgratinerad kassler med kokt potatis
- Gravad lax med senaps och dillstuvad potatis
- Vegetarisk gryta på röda linser och ris
Tisdag 24 januari
- Stekt fläsk, med löksås, kokt potatis och bruna bönor eller raggmunk
- Fransk köttgryta med kokt potatis
- Kockens rödingfilé med färska rödbetor och kapris serveras med kokt potatis
- Vegetarisk gryta på röda linser och ris
Onsdag 25 januari
- Lammsmäcka med klyftpotatis
- Honungsgratinerade revbenspjäll med gräddsås och kokt potatis
- Lax i ugn med pasta
- Blomkålsbiffar med sofrito
Torsdag 26 januari
- Ellagårdens Ärtsoppa med kokt rimmad bog, kött korv, pannkakor och sylt
- Köttfärslimpa med bacon och ugnstekta tomater, gräddsås och kokt potatis
- Ugnsbakad havskattfilé med palsternacka och kaviarsås samt kokt potatis
- Blomkålsbiffar med sofrito
Fredag 27 januari
- Jägarens kycklinggryta med ris
- Kalvstek med tillbehör och kokt potatis
- Långafilé med grovmosad potatis och ärtor
- Chili sin carne
Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr