page contents

Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer

Måndag 23 januari

  • Kalvfärsbiffar med rosépepparsås och kokt potatis
  • Championgratinerad kassler med kokt potatis
  • Gravad lax med senaps och dillstuvad potatis
  • Vegetarisk gryta på röda linser och ris

Tisdag 24 januari

  • Stekt fläsk, med löksås, kokt potatis och bruna bönor eller raggmunk
  • Fransk köttgryta med kokt potatis
  • Kockens rödingfilé med färska rödbetor och kapris serveras med kokt potatis
  • Vegetarisk gryta på röda linser och ris

Onsdag 25 januari

  • Lammsmäcka med klyftpotatis
  • Honungsgratinerade revbenspjäll med gräddsås och kokt potatis
  • Lax i ugn med pasta
  • Blomkålsbiffar med sofrito

Torsdag 26 januari

  • Ellagårdens Ärtsoppa med kokt rimmad bog, kött korv, pannkakor och sylt
  • Köttfärslimpa med bacon och ugnstekta tomater, gräddsås och kokt potatis
  • Ugnsbakad havskattfilé med palsternacka och kaviarsås samt kokt potatis
  • Blomkålsbiffar med sofrito

Fredag 27 januari

  • Jägarens kycklinggryta med ris
  • Kalvstek med tillbehör och kokt potatis
  • Långafilé med grovmosad potatis och ärtor
  • Chili sin carne

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr