Pris: 95 kr (115 kr med dessertbord)
Måndag den 25 januari
- Ostgratinerad fylld falukorv. Serveras med potatismos och senap.
- Indisk kycklinggryta med kokosmjölk och koriander.
- Ugnsbakad torsk med stuvad spenat, serveras med kokt potatis.
- Vegetariskt: Rostad majssoppa med chillicreme.
Tisdag den 26 januari
- Stekt rimmat fläsk med bruna bönor alt löksås, serveras med kokt potatis.
- Boeuf Bourgogne, servereas med potatisbuffé.
- Bakad sej med paprikasås.
- Vegetariskt: Rostad majssoppa med chillicreme.
Onsdag den 27 januari
- Plommonspäckad karré med gräddsås och äppelsås.
- Stekt kyckling med örtcremefraischsås.
- Panerad hokifilé serveras med dansk remouladsås.
- Vegetariskt: Panerad squash med ljummen sallad och rostade solrosfrön.
Torsdag den 28 januari
- Rotmos med rimmad fläskbog och senap.
- Ellagårdens ärtsoppa med rimmad bog. Pannkakor med sylt.
- Vegetariskt: Panerad squash med ljummen sallad och rostade solrosfrön.
Fredag den 29 januari
- Walllenbergare med potatispuré, gröna ärtor, smält smör och lingon.
- Mustig gulaschsoppa, severas med creme fraische.
- Ugnsbakad lax med hollandaise gjord på senap.
- Vegetariskt: Kockens överraskning.