page contents

Pris: 95 kr (115 kr med dessertbord)

Måndag den 25 januari

  • Ostgratinerad fylld falukorv. Serveras med potatismos och senap.
  • Indisk kycklinggryta med kokosmjölk och koriander.
  • Ugnsbakad torsk med stuvad spenat, serveras med kokt potatis.
  • Vegetariskt: Rostad majssoppa med chillicreme.

Tisdag den 26 januari

  • Stekt rimmat fläsk med bruna bönor alt löksås, serveras med kokt potatis.
  • Boeuf Bourgogne, servereas med potatisbuffé.
  • Bakad sej med paprikasås.
  • Vegetariskt: Rostad majssoppa med chillicreme.

Onsdag den 27 januari

  • Plommonspäckad karré med gräddsås och äppelsås.
  • Stekt kyckling med örtcremefraischsås.
  • Panerad hokifilé serveras med dansk remouladsås.
  • Vegetariskt: Panerad squash med ljummen sallad och rostade solrosfrön.

Torsdag den 28 januari

  • Rotmos med rimmad fläskbog och senap.
  • Ellagårdens ärtsoppa med rimmad bog. Pannkakor med sylt.
  • Vegetariskt: Panerad squash med ljummen sallad och rostade solrosfrön.

Fredag den 29 januari

  • Walllenbergare med potatispuré, gröna ärtor, smält smör och lingon.
  • Mustig gulaschsoppa, severas med creme fraische.
  • Ugnsbakad lax med hollandaise gjord på senap.
  • Vegetariskt: Kockens överraskning.