Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer
Måndag 3 oktober
- Beuf Bourgogne med potatispuré.
- Marinerad Kycklingfilé med japansk sesamsallad.
- Stekt strömming med skirat smör och rårörda lingon.
- Linsgryta med nachos och gräddfil.
Tisdag 4 oktober
- Stekt fläsk, med löksås, potatis och bruna bönor.
- Panerad kycklingbröstfilé med dansk remouladsås.
- Ugnsbakad kolja med kapris. Rödbetor samt brynt smör.
- Linsgryta med nachos och gräddfil.
Onsdag 5 oktober
- Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor samt potatispuré.
- Fläskkorv med béchamelsås, ångade morötter och kokt potatis.
- Lax och pastagratäng.
- Rotfruktsbiffar med basilikadressing.
Torsdag 6 oktober
- Ellagårdens Ärtsoppa med kokt rimmad bog pannkakor och sylt.
- Kålpudding med gräddsås och kokt potatis.
- Alaskafilé med hummersås och ångade grönsaker.
- Rotfruktsbiffar med basilikadressing.
Fredag 7 oktober
- Viltskavsgryta med lingon och kokt potatis.
- Köttfärspaj med broccoli crème.
- Vitvinspocherad sej med dill och räksås.
- Rostad paprikasoppa med rågbrödskrutonger.
Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 kr