page contents

Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)

Dryck tillkommer

Måndag 3 oktober

  • Beuf Bourgogne med potatispuré.
  • Marinerad Kycklingfilé med japansk sesamsallad.
  • Stekt strömming med skirat smör och rårörda lingon.
  • Linsgryta med nachos och gräddfil.

Tisdag  4 oktober

  • Stekt fläsk, med löksås, potatis och bruna bönor.
  • Panerad kycklingbröstfilé med dansk remouladsås.
  • Ugnsbakad kolja med kapris. Rödbetor samt brynt smör.
  • Linsgryta med nachos och gräddfil.

Onsdag  5 oktober

  • Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor samt potatispuré.
  • Fläskkorv med béchamelsås, ångade morötter och kokt potatis.
  • Lax och pastagratäng.
  • Rotfruktsbiffar med basilikadressing.

Torsdag  6 oktober

  • Ellagårdens Ärtsoppa med kokt rimmad bog pannkakor och sylt.
  • Kålpudding med gräddsås och kokt potatis.
  • Alaskafilé med hummersås och ångade grönsaker.
  • Rotfruktsbiffar med basilikadressing.

Fredag 7 oktober

  • Viltskavsgryta med lingon och kokt potatis.
  • Köttfärspaj med broccoli crème.
  • Vitvinspocherad sej med dill och räksås.
  • Rostad paprikasoppa med rågbrödskrutonger.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 kr