page contents

Måndag 
– Köttfärslimpa med Haricotsverts och gräddsås
– Stekt kyckling i dijonsenapsås
– Panerad strömming med persiljesmör och potatismos
– Vegetarisk lasagne

Tisdag
– Spagetti med köttfärsås (nöt)
– Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, raggmunk eller bruna bönor
– Fiskgratäng med örter
– Vegetarisk lasagne

Onsdag
– Oxbringa med pepparrotssås samt mixad morot
– Wallenbergare med lingon, gröna ärtor samt potatismos
– Pestobakad lax med skirat smör
– Vegetarisk lasagne

Torsdag
– Kassler med champinjonssås
– Flygande Jacob
– Fisksoppa med räkor och morot
– Chili con verduras (sojafärs)

Fredag
– Baconlindad fläskfilé med sparris och grönpepparsås
– Nötgryta med rotfrukter och paprika
– Panerad stekt fisk med kall sås och citron
– Chili con verduras (sojafärs)

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr