page contents

Måndag den 15 oktober
– Helstekt Karré (fläskkött) med pepparsås
– Stekt strömming med potatismos och lingon
– Kycklingfilé med dragonsås och ris
– Veg. alt. Caesarsallad med tofu

Tisdag den 16 oktober
– Stekt fläsk med löksås, raggmunk, lingon
– Fiskgratäng(sej) med spenatsås och potatismos
– Kycklingfilé med dragonsås och ris
– Veg alt. Caesarsallad med tofu

Onsdag den 17 oktober
– Plommonspäckad fläskkarré med skysås
– Havets Wallenbergare (vit fisk lax) med potatismos skirat smör gröna ärtor lingon
– Kycklingfilé med dragonsås och ris
– Veg alt. Caesarsallad med tofu

Torsdag den 18 oktober
– Hemlagade köttbullar (blandfärs) gräddsås, lingon
– Pocherad Torsk med ägg och persiljesås
– Kalops (nöt) med rödbetor
– Veg alt. Pasta med sojafärs och krämig ost

Fredag den 19 oktober
– Schnitzel (fläsk) med tillbehör bearnaisesås
– Rimmad lax med vitvinssås dillslungad potatis
– Kalops (nöt) med rödbetor
– Veg alt. Pasta med sojafärs och krämig ost

Veckans soppa
– Fisksoppa med vit fisk och lax

På buffén finns även en mängd olika sallader
Vid överbliven mat så går det att gå in på Karma och beställa Dagen rätt efter kl 14.30 och hämtas senast 16.30.

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr

Vi strävar att alltid använda svenska produkter i vår tillagning.
Välkomna på lunch