page contents

Pris: 95 kr (115 kr med dessertbord)

Måndag (2015-10-12)

  • Chicken tikka masala med basmatiris o raita
  • Helstekt karre med plommonsky serveras med kokt potatis
  • Pocherad alaskafilè med skaldjurssås samt kokt potatis
  • Sparrissoppa med örtolja o rostade hasselnötter

Tisdag (2015-10-13)

  • Stekt rimmat fläsk med bruna bönor alt löksås serveras med kokt potatis
  • Slottsstek med gräddsås, pressgurka o svartvinbärsgelè samt kokt potatis
  • Pocherad sej med rödbetor, kapris o smör serveras med kokt potatis
  • Linsröra med nachos o gräddfil

Onsdag (2015-10-14)

  • Lindströmslimpa med gräddsås o lingon serveras med kokt potatis
  • Högrevsgryta med rotfrukter, svamp o mörk öl
  • Panerad torsk med remoulad o citron serveras med kokt potatis
  • Kikärtsbiffar med gurkslaw

Torsdag (2015-10-15)

  • Ellagårdens ärtsoppa med fläskbog o senap/ pannkaka med sylt o grädde
  • Stekt kyckling med örtcrèmefraichesås samt rostad potatis
  • Fiskgryta med chilli o dill serveras med kokt potatis
  • Ädelostgratinerad blomkål o broccoligratäng

Fredag (2015-10-16)

  • Helstekt fläskytterfilé med rödvinssås, varma grönsaker samt rostad potatis
  • Pannbiff med soltorkad tomat o mozzarella serveras med basilikasås samt rostad potatis
  • Smörstekt flundra med kall spenatsås samt kokt potatis
  • Grönsaksrispanna med marinerade soyastrimlor serveras med tzatziki