page contents

Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)

Dryck tillkommer

Måndag 24 oktober

  • Kåldolmar med rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis
  • Champinjongratinerad kasslergratäng med kokt ris
  • Bakad sejfilé med paprikasås, oliver o. chili
  • Vegetarisk potatis & purjolökssoppa med Gruyértoast

Tisdag  25 oktober

  • Stekt rimmatfläsk med bruna bönor, löksås, raggmunk och kokt potatis
  • Kyckling tikka masala med basmatiris
  • Panerad hokifilé med skarpsås
  • Vegetarisk potatis & purjolökssoppa med Gruyértoast

Onsdag  26 oktober

  • Kokt rimmad fläskbog med rotmos samt senapssås
  • Pulled beef serveras med bbq-sås och rostad potatis
  • Grönsaksbakad alaskafilé med vitvinssås
  • Panerad squash med ljummen sallad och solrosfrö

Torsdag  27 oktober

  • Ellagårdens ärtsoppa med kokt bog, fläskkorv, pannkaksbuffé (sylt& vispad grädde)
  • Hackad grönpepparbiff med kantarellsås, pressgurka samt kokt potatis
  • Pocherad torskrygg med ägg & persiljesås och kokt potatis
  • Panerad squash med ljummen sallad och solrosfrö

Fredag 28 oktober

  • Helstekt fläskfilé serveras med provencalsås, wokade grönsaker samt klyftpotatis
  • Lasagne med pestovinägrette
  • Inkokt lax med senapshollandaise och kokt potatis
  • Vegetarisk grönsaks& ostfylld canneloni med tomatsås

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 kr