Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer
Måndag 24 oktober
- Kåldolmar med rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis
- Champinjongratinerad kasslergratäng med kokt ris
- Bakad sejfilé med paprikasås, oliver o. chili
- Vegetarisk potatis & purjolökssoppa med Gruyértoast
Tisdag 25 oktober
- Stekt rimmatfläsk med bruna bönor, löksås, raggmunk och kokt potatis
- Kyckling tikka masala med basmatiris
- Panerad hokifilé med skarpsås
- Vegetarisk potatis & purjolökssoppa med Gruyértoast
Onsdag 26 oktober
- Kokt rimmad fläskbog med rotmos samt senapssås
- Pulled beef serveras med bbq-sås och rostad potatis
- Grönsaksbakad alaskafilé med vitvinssås
- Panerad squash med ljummen sallad och solrosfrö
Torsdag 27 oktober
- Ellagårdens ärtsoppa med kokt bog, fläskkorv, pannkaksbuffé (sylt& vispad grädde)
- Hackad grönpepparbiff med kantarellsås, pressgurka samt kokt potatis
- Pocherad torskrygg med ägg & persiljesås och kokt potatis
- Panerad squash med ljummen sallad och solrosfrö
Fredag 28 oktober
- Helstekt fläskfilé serveras med provencalsås, wokade grönsaker samt klyftpotatis
- Lasagne med pestovinägrette
- Inkokt lax med senapshollandaise och kokt potatis
- Vegetarisk grönsaks& ostfylld canneloni med tomatsås
Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 kr