page contents

Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)

Dryck tillkommer

Måndag 31 oktober

  • Isterband med dill och senapsstuvad potatis och inlagda rödbetor
  • Älgfärsbiffar serveras med viltgräddsås, rönnbärsgelé
  • Stekt strömming med skirat smör och rårörda lingon.
  • Vegetarisk tacofärs med nachos och gräddfil.

Tisdag 1 november

  • Stekt fläsk, med löksås och kokt potatis, bruna bönor samt raggmunk.
  • Beuf Bourgogne med potatispuré.
  • Ugnsbakad kolja med kapris, rödbetor samt brynt smör.
  • Vegetarisk tacofärs med nachos och gräddfil.

Onsdag 2 november

  • Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon samt potatispuré.
  • Fläskkorv med béchamelsås, ångade morötter och kokt potatis.
  • Smörstektpanerad torskfilé serveras med kall räksås och citron.
  • Rotfruktsbiffar med basilikadressing.

Torsdag 3 november

  • Ellagårdens Ärtsoppa med kokt rimmad bog pannkakor och sylt.
  • Kålpudding med gräddsås och kokt potatis.
  • Alaskafilé med hummersås och ångade grönsaker.
  • Rotfruktsbiffar med basilikadressing.

Fredag 4 november

  • Vildsvinsgryta med svamp, lingon och rotfrukter
  • Köttfärspaj med broccolicrème.
  • Vitvinspocherad sej med dill och räksås.
  • Vegetariska vårrullar serveras med wokade äggnudlars sallad.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 kr