Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer
Måndag 31 oktober
- Isterband med dill och senapsstuvad potatis och inlagda rödbetor
- Älgfärsbiffar serveras med viltgräddsås, rönnbärsgelé
- Stekt strömming med skirat smör och rårörda lingon.
- Vegetarisk tacofärs med nachos och gräddfil.
Tisdag 1 november
- Stekt fläsk, med löksås och kokt potatis, bruna bönor samt raggmunk.
- Beuf Bourgogne med potatispuré.
- Ugnsbakad kolja med kapris, rödbetor samt brynt smör.
- Vegetarisk tacofärs med nachos och gräddfil.
Onsdag 2 november
- Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon samt potatispuré.
- Fläskkorv med béchamelsås, ångade morötter och kokt potatis.
- Smörstektpanerad torskfilé serveras med kall räksås och citron.
- Rotfruktsbiffar med basilikadressing.
Torsdag 3 november
- Ellagårdens Ärtsoppa med kokt rimmad bog pannkakor och sylt.
- Kålpudding med gräddsås och kokt potatis.
- Alaskafilé med hummersås och ångade grönsaker.
- Rotfruktsbiffar med basilikadressing.
Fredag 4 november
- Vildsvinsgryta med svamp, lingon och rotfrukter
- Köttfärspaj med broccolicrème.
- Vitvinspocherad sej med dill och räksås.
- Vegetariska vårrullar serveras med wokade äggnudlars sallad.
Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 kr