Måndag:
– Köttfärslimpa med Haricots verts och gräddsås
– Stekt kyckling i dijonsenapsås
– Panerad strömming med persiljesmör och potatismos
– Vegetarisk lasagne
Tisdag:
– Spagetti med köttfärsås (nöt)
– Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, raggmunk eller brunabönor
– Fiskgratäng med örter
– Vegetarisk lasagne
Onsdag:
– Oxbringa med pepparritsås samt mixad morot
– Wallenbergare med lingon, gröna ärtor samt potatismos
– Pestobakad lax med skirat smör
– Vegetarisk lasagne
Torsdag
– Kassler med championsås
– Flygande Jacob
– Fisksoppa med räkor och morot
– Chili con verduras (sojafärs)
Fredag
– Baconlindad fläskfilé med sparris och grönpepparsås
– Nötgryta med rotfrukter och paprika
– Panerad stekt fisk med kall sås och citron
– Chili con verduras (sojafärs)
Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.
Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr