page contents

Måndag:
– Kycklingfilé med mixade grönsaker och dijonsenapsås
– Benfri kotlett med mixad morot samt gräddsås
– Ugnsbakad fisk med kapris och skirat smör
– Falafel med couscous och myntasås

Tisdag:
– Stekt fläsk, med löksås, kokt potatis och bruna bönor eller raggmunk
– Kalops på fransyska med rödbetor
– Kokt torsk med gröna ärtor, ägg och persiljesås
– Falafel med couscous och myntasås

Onsdag:
– Pannbiff med brynt lök och gräddsås
– Dovhjort med körsbärstomat och viltsås
– Grillade laxbitar sesam vinegrette och rädisa
– Falafel med couscous och myntasås

Torsdag:
– Rotmos med fläskbog och skivad morot
– Ärtsoppa med bog och pannkakor
– Panerad stekt torsk med citron och kall sås
– Fylld paprika med basmatiris och quornfärs

Fredag:
– Honungsglaserade revben med BBQ-sås
– Marockansk köttgryta med myntasås
– Vitvinspocherad sej med dill och räksås
– Fylld paprika med basmatiris och quornfärs

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr