page contents

Måndag den 5 november
– Kålpudding (blandfärs) med gräddsås lingon
– Stekt fisk (hokifile) med skarpsås
– Kyckling Marrakech
– Fyllda paprikor med ris och cornfärs

Tisdag den 6 november
– Stekt fläsk med löksås raggmunk
– Pocherad fisk (torsk) med ägg och persiljesås
– Kyckling Marrakech
– Fyllda paprikor med ris och cornfärs

Onsdag den 7 november
– Lammfärsbiff med mynta och lime sås
– Smörstekt fisk (kummel) med apelsinsmörsås
– Kyckling Marrakech
– Fyllda paprikor med ris och cornfärs

Torsdag den  8 november
– Ugnsgratinerad kassler med ananas och chiliöverdrag
– Fiskgratäng med hummersås
– Oxrullader med gräddsås
– Vegetarisk gryta med röda linser

Fredag den 9 november

– Flygande Jacob med banan och jordnöt
– Stekt sill filé med brynt smör
– Oxrullader med gräddsås
– Vegetarisk gryta med röda linser

Veckans Soppa:
– Gulaschsoppa

På buffén finns även en mängd olika sallader
Vid överbliven mat så går det att gå in på Karma och beställa Dagen rätt efter kl 14.30 och hämtas senast 16.30.

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr

Vi strävar att alltid använda svenska produkter i vår tillagning.
Välkomna på lunch