page contents

Måndag 13 november
– Kålpudding med haricots verts och gräddsås
– Kycklingdrumsticks med örtagårdssås
– Pocherad fisk med citron och hummersås
– Rotfruktsbiffar med basilikadressing

Tisdag 14 november
– Biff stroganoff med ris
– Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, raggmunk eller bruna bönor
– Ungsbakad lax med mixade morötter samt romsås
– Rotfruktsbiffar med basilikadressing

Onsdag 15 november
– Boråsare med potatismos och bostongurka
– Peppargryta
– Stekt fisk med brynt smör toppad med pepparrot
– Rotfruktsbiffar med basilikadressing

Torsdag 16 november
– Gulaschsoppa (på nötfärs) med crème fraiche
– Fläskgryta med rotfrukter
– Pocherad fisk med lime och citronsås
– Vegetarisk gryta med röda linser

Fredag 17 november
– Lammracks med bönor och vitlöksdressing
– Fläskfilé med sparris och potatisgratäng
– Fisk och skaldjursgryta med crème fraiche
– Vegetarisk gryta med röda linser

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr