page contents

Pris: 95 kr (115 kr med dessertbord)

Måndag (2015-11-09)

  • Pannbiff med gräddsås o lingonsylt serveras med kokt potatis
  • Viltskavgryta med timjan o lingon serveras med kokt potatis
  • Ugnsbakad stillahavstorsk med stuvad spenat
  • Mograbiehpanna med soyastrimlor

Tisdag (2015-11-10)

  • Stekt rimmat fläsk med bruna bönor alt löksås serveras med kokt potatis
  • Boeuf bourgogne serveras med potatispuré
  • Stekt strömming med smält smör, lingon o potatispuré
  • Linsröra med nachos o gräddfil

Onsdag (2015-11-11)

  • Kycklinglårfilè med paprikasås o ris
  • Helstekt fläskytterfilé med grönpepparsås samt rostad potatis
  • Pocherad sej med ägg-o persiljesås serveras med kokt potatis
  • Grönsakslasagne med basilikadressing

Torsdag (2015-11-12)

  • Ellagårdens ärtsoppa med kokt fläskbog o senap/ pannkaka med sylt o grädde
  • Köttfärslimpa med gräddsås, saltgurka o lingon serveras medd kokt potatis
  • Ugnsbakad alaskafilè med hummersås serveras md kokt potatis
  • Rotfruktsbiffar med senapscrème

Fredag (2015-11-13)

  • Wallenbergare med potatispuré, lingon, ärtor o smör
  • Pasta med sås på bacon, svamp o paprika
  • Panerad hoki med gurk-o kapriscréme serveras med kokt potatis
  • Grönsaks-o soyafärssoppa med créme fraiche