page contents

Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer
Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer

Måndag 21 november

  • Stekt Boråsare serveras med potatismos, Bostongurka & rostad lök
  • Biff stroganoff serveras med kokt ris, saltgurka samt gräddfil
  • Ellagårdens gravade lax serveras med dillstuvad potatis
  • Vegetarisk spenatsoppa med kokt ägg & brödkrutonger

Tisdag 22 november

  • Stekt fläsk med löksås, kokt potatis & bruna bönor, samt raggmunk
  • Ungersk gulaschgryta med tagliatelle & crème fraiche
  • Vitvinpocherad sejfilé med dill & räksås
  • Vegetarisk spenatsoppa med kokt ägg & brödkrutonger

Onsdag 23 november

  • Fläsknoisette serveras med portvinstuvade championer & rostad potatis
  • Fransk kycklinggryta (coq au vin)
  • Ugnsbakad kolja med bacon, kapris, rödbetor & brynt smör
  • Vegetarisk linsgryta med nacho chips & gräddfil

Torsdag 24 november

  • Ellagårdens Ärtsoppa med kokt bog, köttkorv, pannkakor, grädde & sylt
  • Lammstek med ratatouille & råstekt potatis
  • Alaska filé med hummersås serveras med kokt potatis
  • Vegetarisk linsgryta med nachochips & gräddfil

Fredag 25 november

  • Helstekt entrecote serveras med rödvinsås & potatisgratäng
  • Spagetti med köttfärsås & riven ost
  • Kokt torskfilé med sandfjorsmör & kokt potatis
  • Vegetarisk tortellini med tomatsås samt ruccola

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 k