Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer
Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer
Måndag 21 november
- Stekt Boråsare serveras med potatismos, Bostongurka & rostad lök
- Biff stroganoff serveras med kokt ris, saltgurka samt gräddfil
- Ellagårdens gravade lax serveras med dillstuvad potatis
- Vegetarisk spenatsoppa med kokt ägg & brödkrutonger
Tisdag 22 november
- Stekt fläsk med löksås, kokt potatis & bruna bönor, samt raggmunk
- Ungersk gulaschgryta med tagliatelle & crème fraiche
- Vitvinpocherad sejfilé med dill & räksås
- Vegetarisk spenatsoppa med kokt ägg & brödkrutonger
Onsdag 23 november
- Fläsknoisette serveras med portvinstuvade championer & rostad potatis
- Fransk kycklinggryta (coq au vin)
- Ugnsbakad kolja med bacon, kapris, rödbetor & brynt smör
- Vegetarisk linsgryta med nacho chips & gräddfil
Torsdag 24 november
- Ellagårdens Ärtsoppa med kokt bog, köttkorv, pannkakor, grädde & sylt
- Lammstek med ratatouille & råstekt potatis
- Alaska filé med hummersås serveras med kokt potatis
- Vegetarisk linsgryta med nachochips & gräddfil
Fredag 25 november
- Helstekt entrecote serveras med rödvinsås & potatisgratäng
- Spagetti med köttfärsås & riven ost
- Kokt torskfilé med sandfjorsmör & kokt potatis
- Vegetarisk tortellini med tomatsås samt ruccola
Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 k