Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer
Måndag 28 november
- Kåldolmar med rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis.
- Champinjongratinerad kasslergratäng med kokt ris.
- Bakad sejfilé med paprikasås, oliver och chili.
- Vegetarisk potatis och purjolökssoppa med gruyértoast.
Tisdag 29 november
- Stekt rimmat fläsk med bruna bönor, löksås, raggmunk och kokt potatis.
- Kyckling Tikka Masala med basmatiris.
- Panerad hokifilé med skarpsås.
- Vegetarisk potatis och purjolökssoppa med gruyértoast.
Onsdag 30 november
- Kokt rimmad fläskbog med rotmos samt senapssås.
- Älgfärsbiffar serveras med viltgräddsås, rönnbärsgelé.
- Grönsaksbakad alaskafilé med vitvinssås.
- Panerad squash med ljummen sallad och solrosfrö.
Torsdag 1 december
- Ellagårdens ärtsoppa med kokt bog, fläskkorv, pannkaksbuffé (sylt och vispad grädde)
- Hackad grönpepparbiff med kantarellsås, pressgurka samt kokt potatis.
- Pocherad torskrygg med ägg och persiljesås samt kokt potatis.
- Panerad squash med ljummen sallad och solrosfrö.
Fredag 2 december
- Helstekt fläskfilé serveras med rosépepparsås, wokade grönsaker.
- Stekt kycklingfilé med currysås, stekta ananasringar och kokt ris.
- Inkokt lax med senapshollandaise och kokt potatis
- Falafel med vitlöksyoghurt.
Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 kr