page contents

Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer

Måndag 28 november

  • Kåldolmar med rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis.
  • Champinjongratinerad kasslergratäng med kokt ris.
  • Bakad sejfilé med paprikasås, oliver och chili.
  • Vegetarisk potatis och purjolökssoppa med gruyértoast.

Tisdag 29 november

  • Stekt rimmat fläsk med bruna bönor, löksås, raggmunk och kokt potatis.
  • Kyckling Tikka Masala med basmatiris.
  • Panerad hokifilé med skarpsås.
  • Vegetarisk potatis och purjolökssoppa med gruyértoast.

Onsdag 30 november

  • Kokt rimmad fläskbog med rotmos samt senapssås.
  • Älgfärsbiffar serveras med viltgräddsås, rönnbärsgelé.
  • Grönsaksbakad alaskafilé med vitvinssås.
  • Panerad squash med ljummen sallad och solrosfrö.

Torsdag 1 december

  • Ellagårdens ärtsoppa med kokt bog, fläskkorv, pannkaksbuffé (sylt och vispad grädde)
  • Hackad grönpepparbiff med kantarellsås, pressgurka samt kokt potatis.
  • Pocherad torskrygg med ägg och persiljesås samt kokt potatis.
  • Panerad squash med ljummen sallad och solrosfrö.

Fredag 2 december

  • Helstekt fläskfilé serveras med rosépepparsås, wokade grönsaker.
  • Stekt kycklingfilé med currysås, stekta ananasringar och kokt ris.
  • Inkokt lax med senapshollandaise och kokt potatis
  • Falafel med vitlöksyoghurt.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Vinglas 55 kr