page contents

Pris: 95 kr (115 kr med dessertbord)

Måndag 30 november

  • Chicken tikka masala med basmatiris o raita
  • Helstekt fläskytterfilè med grönpepparsås samt rostad potatis
  • Paprikabakad hoki serveras med kokt potatis
  • Rotfruktsbiffar med ädelostfraiche

Tisdag 1 december

  • Stekt rimmat fläsk med bruna bönor alt löksås serveras med kokt
    potatis
  • Högrevsgryta med svamp o rotfrukter serveras med kokt potatis
  • Panerad sej med gurkmajonnäs serveras med kokt potatis
  • Tacopaj på sojafärs serveras med tomatsalsa

Onsdag 2 december

  • Stekt kycklingbröst serveras med sås på soltorkade tomater o fetaost
    samt ris
  • Pasta carbonara
  • Pocherad alaskafilè med räkor, sockerärtor o vitvinssås serveras med
    kokt potatis
  • Fransk löksoppa med krutonger

Torsdag 3 december

  • Gulaschsoppa med créme fraiche
  • Bacon-o purjospäckad köttfärslimpa med champinjonsås samt rostad
    potatis
  • Fiskgryta med skaldjurssås serveras med kokt potatis
  • Bondomelett med potatis o grönsaker

Fredag den 4 december

  • Helstekt fläskkotlett med potatispuré, rödvinssky o bacon
  • Pasta med sås på ädelost, rökt skinka o gröna ärtor
  • Ugnsbakad lax med senapshollandaise serveras med kokt potatis
  • Rostad majssoppa med örtfraiche