Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer
Måndag 30 januari
- Lammstek med örtfraiche serveras med basmatiris
- Kalkonragu med svamp & purjolök serveras med kokt potatis
- Sejfilé med ägg & persiljesås serveras med kokt potatis
- Vegetariskt fyllda paprikor i tomatsås
Tisdag 31 januari
- Stekt fläsk, med löksås, kokt potatis & bruna bönor eller raggmunk
- Helstekt majskyckling med apelsinsås serveras med kokt potatis
- Stekt panerad flundra med kall räksås serveras med kokt potatis
- Vegetariskt fyllda paprikor i tomatsås
Onsdag 1 februari
- Porterstek med gräddsås, svarta vinbärs gelé samt pressad gurka serveras med kokt potatis
- Bräckt falukorv med stuvade morötter serveras med kokt potatis
- Stekt strömming med skirat smör & potatis mos
- Vegetarisk tacopaj
Torsdag 2 februari
- Ellagårdens Ärtsoppa med kokt rimmad bog, kött korv, pannkakor & sylt
- Wallenbergare på kalvfärs med gröna ärtor, gräddsås & potatis pure
- Fiskgratäng med brynta champinjoner
- Vegetarisk tacopaj
Fredag 3 februari
- Pytt Bellman med saltgurka & rödbetor & stekt ägg
- Kycklinggryta med soltorkad tomat, fetaost serveras med ris
- Ugnsbakad kolja med kapris, rödbetor, riven pepparrot serveras med kokt potatis
- Vegetarisk tacopaj
Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr