page contents

Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)

Dryck tillkommer

Måndag 30 januari

  • Lammstek med örtfraiche serveras med basmatiris
  • Kalkonragu med svamp & purjolök serveras med kokt potatis
  • Sejfilé med ägg & persiljesås serveras med kokt potatis
  • Vegetariskt fyllda paprikor i tomatsås

Tisdag 31 januari

  • Stekt fläsk, med löksås, kokt potatis & bruna bönor eller raggmunk
  • Helstekt majskyckling med apelsinsås serveras med kokt potatis
  • Stekt panerad flundra med kall räksås serveras med kokt potatis
  • Vegetariskt fyllda paprikor i tomatsås

Onsdag 1 februari

  • Porterstek med gräddsås, svarta vinbärs gelé samt pressad gurka serveras med kokt potatis
  • Bräckt falukorv med stuvade morötter serveras med kokt potatis
  • Stekt strömming med skirat smör & potatis mos
  • Vegetarisk tacopaj

Torsdag 2 februari

  • Ellagårdens Ärtsoppa med kokt rimmad bog, kött korv, pannkakor & sylt
  • Wallenbergare på kalvfärs med gröna ärtor, gräddsås & potatis pure
  • Fiskgratäng med brynta champinjoner
  • Vegetarisk tacopaj

Fredag 3 februari

  • Pytt Bellman med saltgurka & rödbetor & stekt ägg
  • Kycklinggryta med soltorkad tomat, fetaost serveras med ris
  • Ugnsbakad kolja med kapris, rödbetor, riven pepparrot serveras med kokt potatis
  • Vegetarisk tacopaj

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr