page contents

Måndag den 29 januari
– Benfri kotlett med brunsås harri kuvert
– Pastagratäng med fisk och räkor i vitvinssås
– Kyckling med teriyakisås och brysselkål
– Vegetarisk kålpudding med vegofärs lingon

Tisdag den 30 januari
– Stekt fläsk med löksås bruna bönor raggmunk kokt potatis
– Skagenlax med kall sås grönsaksragu
– Kyckling med teriyakisås och brysselkål
– Vegetarisk kålpudding med vegofärs lingon

Onsdag den 31 januari
– Pannbiff med lök gräddsås broccoli
– Pocherad fisk med vitvinssås och riven pepparrot
– Kyckling med teriyakisås och brysselkål
– Vegetarisk kålpudding med vegofärs lingon

Torsdag den 1 februari
– Ugnsbakad falukorv med tomat zucchini ock rostad klyftpotatis
– Smörstekt torskfilé med rökt sidfläsk ock apelsinsmörsås
– Helstekt karré med brunsås ugnsrostad morot
– Auberginelåda med mozzarella

Fredag den 2 februari
– Schnitzel med citronanjovis kapris med skysås
– Kycklinggryta med grön curry kokosgrädde basilika
– Helstekt karré med brunsås ugnsrostad morot
– Auberginelåda med mozzarella

Veckans Soppa
– Potatis ock purjolök

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr