page contents

Pris: 95 kr (115 kr med dessertbord)

Måndag den 1 februari

  • Rimmad oxbringa serveras med pepparrotssås och kokt potatis.
  • Korv stroganoff serveras med basmatiris.
  • Pocherad torsk, ägg och persiljesås.
  • Vegetarisk: Tacopaj på sojafärs serveras med tomatsalsa.

Tisdag den 2 februari

  • Stekt rimmat fläsk med bruna bönor alt löksås, serveras med kokt potatis.
  • Ellagårdens pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.
  • Panerad hoki med gurkmajonäs samt kokt potatis.
  • Vegetariskt: Tacopaj på sojafärs serveras med tomatsalsa.

Onsdag den 3 februari

  • Porterstek med pressgurka, gräddsås, svart vinbärsgelé samt kokt potatis.
  • Pasta bolognese med riven ost.
  • Pocherad alaskafilé med räkor, sockerärtor samt vitvinssås, serveras med kokt potatis.
  • Vegetariskt: Bondomelett med potatis och grönsaker.

Torsdag den 4 februari

  • Ellagårdens ärtsoppa med rimmad bog. Pannkakor med sylt.
  • Bacon o- purjolöksspäckad köttfärslimpa med svampsås samt rostad potatis.
  • Fiskgryta med skaldjurssås.
  • Vegetariskt: Bondomelett med potatis och grönsaker.

Fredag den 5 februari

  • Schnitzel med chillibearnaisesås serveras med stekt potatis samt gröna ärtor.
  • Pasta med sås gjord på skinka, svamp och paprika.
  • Gravad lax med dillstuvad potatis samt hovmästarsås.
  • Vegetariskt: Kocken skapar en spännande rätt.