page contents

Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer

Måndag 6 februari

  • Isterband med dill och senapsstuvad potatis och inlagda rödbetor.
  • Pannbiff serveras med stekt lök, timjansky, lingonsylt.
  • Grönsaksbakad långafilé i dill och räksås.
  • Ostgratinerad blomkål och broccoli.

Tisdag 7 februari

  • Stekt fläsk, med löksås och kokt potatis, bruna bönor samt raggmunk.
  • Kalops på fransyska serveras med rödbetor.
  • Ugnsbakad kolja med kapris, rödbetor samt brynt smör.
  • Ostgratinerad blomkål och broccoli

Onsdag 8 februari

  • Grillad kycklingfilé med dansk remouladsås, gröna ärtor, stekt potatis.
  • Fläskkorv med bechamelsås, ångade morötter och kokt potatis.
  • Smörstektpanerad flundrafilé servers med kall räksås och citron.
  • Rotfruktsbiffar med basilikadressing.

Torsdag 9 februari

  • Ellagårdens Ärtsoppa med kokt rimmad bog pannkakor och sylt.
  • Kålpudding med gräddsås och kokt potatis.
  • Ugnsbakade laxbitar i hummersås & ångade grönsaker.
  • Rotfruktsbiffar med basilikadressing.

Fredag 10 februari

  • Köttgryta i grönpepparsås serveras med kokt ris.
  • Helstekt fläskkarré serveras med gräddsås, äppelmos och rostad potatis.
  • Fiskgratäng toppad med räkor serveras med gratinerat potatismos.
  • Vegetariska vårrullar serveras med wokade äggnudlars sallad.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr