page contents

Måndag den 5 februari
– Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg, rödbetor
– Pocherad fisk med örtagårdsås, morotsmix
– Persiljefyllda oxjärpar med gräddsås
– Kålrotslåda

Tisdag den 6 februari
– Stekt fläsk med raggmunk bruna bönor löksås
– Kokt lax med rotgrönsaker och rom sås
– Persiljefyllda oxjärpar med gräddsås
– Kålrotslåda

Onsdag den 7 februari
– Köttfärslimpa med gräddsås och broccoli
– Tonfisk med rädisor i dillmajonnäs
– Persiljefyllda oxjärpar med gräddsås
– Kålrotslåda

Torsdag den 8 februari
– Ärtsoppa med fläskbog pannkakor med sylt och grädde
– Stekt rödspätta med mangoraja citron
– Glaserade majskycklingben med soja, vitlök, sesam
– Gröna biffar med apelsinyoghurt

Fredag den 9 februari
– Fläskkotlett med potatisgratäng
– Fisk med fina örter ock täcke av ost
– Glaserade majskycklingben med soja, vitlök, sesam
– Gröna biffar med apelsinyoghurt

Veckans soppa:
– Fisksoppa med yoghurt

 

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr