page contents

Måndag den 4 februari
– Boråsare (lunchkorv) med stuvad blomkål
– Asiatisk fiskgryta med grönsaker
– Kyckling Marrakech (indisk rätt)
– Gratinerade paprikor med ris och cornfärs samt ost

Tisdag den 5 februari
– Stekt fläsk med löksås, raggmunk, bruna bönor
– Smörstekt Kummel med apelsinsmörssås
– Kyckling Marrakech (indisk rätt)
– Gratinerade paprikor med ris och cornfärs samt ost

Onsdag den 6 februari
– Hemlagade köttbullar med gräddsås och lingon samt inlagd gurka
– Rödspätta med remouladsås
– Kyckling Marrakech (indisk rätt)
– Gratinerade paprikor med ris och cornfärs samt ost

Torsdag den 7 februari
– Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås samt äppelmos
– Panerad strömming med skirat smör
– Nötfärsbiffar med gräddsås
– Vig. Pollpork med chili, vitlök samt avokadokräm

Fredag den 8 februari
– Flygande Jacob med banan och jordnötter
– Rimmad lax med dillstuvad potatis
– Nötfärsbiffar med gräddsås
– Vig. Pollpork med chili, vitlök samt avokadokräm

Till samtliga rätter serveras kokt potatis, potatismos, eller ris.

Veckans Soppa:
Gulaschsoppa med Cream fraiche

På buffén finns även en mängd olika sallader
Vid överbliven mat så går det att gå in på Karma och beställa Dagen rätt efter kl 14.30 och hämtas senast 16.30.

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr

Vi strävar att alltid använda svenska produkter i vår tillagning.
Välkomna på lunch