Måndag den 3 februari
– Kålpudding med brunsås och lingon
– Persiljefylld stekt atrömming med skirat smör
– Falafel med tomatsalsa
Tisdag den 4 februari
– Stekt fläsk raggmunk bruna bönor löksås
– Fisk och skaldjursgratäng med hummersås
– Vegetarisk gratäng med vegofärs tomat och ost
Onsdag den 5 februari
– Griskind med gräddsås ock gröna ärtor
– Havets Wallenbergare med skirat smör och gröna ärtor
– Krispig Tofu med mango chutney
Torsdag den 6 februari
– Flygande Jacob med chilibanan nötter
– Ärtsoppa med fläskbog och morot. Pannkaka med sylt grädde
– Ugnstekt Kolja med citron och dillsås stekt broccoli
Fredag den 7 februari
– Lammracks marinerade vitlök och timjan med Tzatziki
– Panerad spättafilé med örtsås hackad rödbeta och kapris
– Strimps Chickenstyle med vitlökssås gröna ärtor
Veckans soppa:
– Mustig Grönsakssoppa
På buffén finns även en mängd olika sallader samt smör och bröd.
Till ovanstående rätter kan ni välja kokt potatis, ris eller mos.
Pris för lunch: 125 kr
Dryck tillkommer.
Loka, lättöl och läsk 30 kr
Öl Klass III/Vin och Cider från 60 kr
Vi strävar att alltid använda svenska produkter i vår tillagning.
Välkomna på lunch!