fbpx Your SEO optimized title page contents

Måndag den 3 februari
– Kålpudding med brunsås och lingon
– Persiljefylld stekt atrömming med skirat smör
– Falafel med tomatsalsa

Tisdag den 4 februari
– Stekt fläsk raggmunk bruna bönor löksås
– Fisk och skaldjursgratäng med hummersås
– Vegetarisk gratäng med vegofärs tomat och ost

Onsdag den 5 februari
– Griskind med gräddsås ock gröna ärtor
– Havets Wallenbergare med skirat smör och gröna ärtor
– Krispig Tofu med mango chutney

Torsdag den 6 februari
– Flygande Jacob med chilibanan nötter
– Ärtsoppa med fläskbog och morot. Pannkaka med sylt grädde
– Ugnstekt Kolja med citron och dillsås stekt broccoli

Fredag den 7 februari
– Lammracks marinerade  vitlök och timjan med Tzatziki
– Panerad spättafilé med örtsås hackad rödbeta och kapris
– Strimps Chickenstyle med vitlökssås gröna ärtor

Veckans soppa:
– Mustig Grönsakssoppa

På buffén finns även en mängd olika sallader samt smör och bröd.

Till ovanstående rätter kan ni välja kokt potatis, ris eller mos.

Pris för lunch: 125 kr

Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 30 kr
Öl Klass III/Vin och Cider från 60 kr

Vi strävar att alltid använda svenska produkter i vår tillagning.
Välkomna på lunch!

Boka Bord