Pris: 95 kr (115 kr med dessertbord)
Måndag den 8 februari
- Pannbiff med stek lök, gräddsås samt potatismos.
- Syrlig och stark fläskköttgryta serveras med ris.
- Kokt torsk med sandefjordsmör,sparris samt stekt fläsk.
- Spenatsoppa samt kokt ägg.
Tisdag den 9 februari
- Fläsk löksås, bruna bönor, lingonsylt samt kokt potatis.
- Kryddig korv serveras med stuvad kål samt stuvad morot.
- Fiskfärsbiffar serveras med dillsmör samt potatismos.
- Spenatsoppa samt kokt ägg.
Onsdag den 10 februari
- Skinkstek med skysås, gelé, pressgurka samt kokt potatis.
- Curry kyckling med paprika serveras med basmatiris.
- Inkokt lax serveras med smörsås, ångade bönor samt kokt potatis.
- Rotfruktspytt samt pepparrotskräm.
Torsdag den 11 februari
- Ellagårdens ärtsoppa med rimmad bog. Pannkakor med sylt.
- Flygande Jacob serveras med basmatiris.
- Ugnsbakad Alaskafile med skaldjurssås samt kokt potatis.
- Rotfruktspytt samt pepparrotskrämr.
Fredag den 12 februari
- Heltstekt kalkonbröst, brysselkål, gräddsås,äppelmos samt kulpotatis.
- Kycklingspett serveras med jordnötssås samt ris.
- Laxpaj med örter serveras med pepparrotskräm.
- Vegetariskt: Kocken skapar en spännande rätt.