page contents

Pris: 95 kr (115 kr med dessertbord)

Måndag den 8 februari

  • Pannbiff med stek lök, gräddsås samt potatismos.
  • Syrlig och stark fläskköttgryta serveras med ris.
  • Kokt torsk med sandefjordsmör,sparris samt stekt fläsk.
  • Spenatsoppa samt kokt ägg.

Tisdag den 9 februari

  • Fläsk löksås, bruna bönor, lingonsylt samt kokt potatis.
  • Kryddig korv serveras med stuvad kål samt stuvad morot.
  • Fiskfärsbiffar serveras med dillsmör samt potatismos.
  • Spenatsoppa samt kokt ägg.

Onsdag den 10 februari

  • Skinkstek med skysås, gelé, pressgurka samt kokt potatis.
  • Curry kyckling med paprika serveras med basmatiris.
  • Inkokt lax serveras med smörsås, ångade bönor samt kokt potatis.
  • Rotfruktspytt samt pepparrotskräm.

Torsdag den 11 februari

  • Ellagårdens ärtsoppa med rimmad bog. Pannkakor med sylt.
  • Flygande Jacob serveras med basmatiris.
  • Ugnsbakad Alaskafile med skaldjurssås samt kokt potatis.
  • Rotfruktspytt samt pepparrotskrämr.

Fredag den 12 februari

  • Heltstekt kalkonbröst, brysselkål, gräddsås,äppelmos samt kulpotatis.
  • Kycklingspett serveras med jordnötssås samt ris.
  • Laxpaj med örter serveras med pepparrotskräm.
  • Vegetariskt: Kocken skapar en spännande rätt.