page contents

Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer

Måndag 13 februari

  • Kassler i ugn serveras med chilisås och kokt ris,
  • Marockansk köttgryta med myntayoghurt och picklad rödlök.
  • Inkokt lax i stuvad fänkål med syrad gurka. Serveras med kokt ris.
  • Panerad rotselleri med ärtpotatismos och tatarsås.

Tisdag 14 februari

  • Stekt fläsk, med löksås och kokt potatis, bruna bönor samt raggmunk.
  • Kyckling tikka masala med raita och saffransris.
  • Pocherad torskrygg med dill och pepparrotssmör.
  • Panerad rotselleri med ärtpotatismos och tatarsås.

Onsdag 15 februari

  • Kokt fläskbog med rotmos och senapsvisp.
  • Biff a la Lindström med gräddsås och stekt potatis.
  • Ugnsbakad sejfilé i paprikasås.
  • Vegetariska tortillapizza serveras med smörstekt grönkål.

Torsdag 16 februari

  • Ellagårdens Ärtsoppa med kokt rimmad bog pannkakor och sylt.
  • Nötfärsbiffar med fetaost, soltorkad tomat, basilikasås och rostade rotfrukter.
  • Fisk och skaldjursgryta med kokt ris.
  • Vegetariska tortillapizza serveras med smörstekt grönkål.

Fredag 17 februari

  • Helstekt fläskfilé med bearnaisesås, rödvinssky, wokade grönsaker och klyftpotatis.
  • Kycklinggryta med curry. Serveras med kokt ris.
  • Panerad hokifilè med skarpsås .
  • Grönkålspaj med västerbottenost.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr