page contents

Pris: 95 kr (115 kr med dessertbord)

Måndag den 15 februari

  • Köttbullar med Gräddsås, Cognacslingon, Pressgurka och kokt Potatis
  • Marinerad Kycklingklubba med Fetaost, soltorkad Tomat och rostad Potatis
  • Fisk- och Skaldjursgryta
  • Rostad Majssoppa med Chilicreme

Tisdag den 16 februari

  • Stekt Fläsk med Bruna Bönor, Löksås och kokt Potatis
  • Kokt Kalv i Dillsås
  • Smörstekt Alaskafilé med syrlig Gurk- & Lingonsallad
  • Rostad Majssoppa med Chilicreme

Onsdag den 17 februari

  • Järpar med stekt Lök, Gräddsås och Potatismos
  • Pasta med fyllig Svamp- & Ostsås
  • Panerad Hoki med Dansk Remouladsås
  • Spenat- & Morotslasagne

Torsdag den 18 februari

  • Ellagårdens Ärtsoppa med kokt, rimmad Bog, Pannkakor, Sylt & Grädde
  • Helstekt Fläskytterfilé med Dragonsås och Äppelmos
  • Fiskgratäng med Vitvinssås
  • Spenat- & Morotslasagne

Fredag den 19 februari

  • Shepards Pie med ångade Grönsaker
  • Grillad Kycklingfilé med het Tomatsås och Vildris
  • Inkokt Lax med Senapshollandaise och kokt Potatis
  • Gratinerade Rotfruktsbiffar med Tomatsås