page contents

Pris för lunch: 105 kr (125 kr med dessertbord)
Dryck tillkommer

Måndag 20 februari
– Helstekt kotlettrad med vitlök, timjan, rosmarin, skysås & stekt potatis
– Kalvfärsbiffar med rosépepparsås
– Fänkålsbakad lax med sandfjordssmör & kokt potatis
– Vegetarisk linsgryta serveras med nachos & gräddfil

Tisdag 21 februari
– Stekt fläsk, med löksås & kokt potatis, bruna bönor & lingonsylt
– Fransk köttgryta med potatismos
– Stekt panerad torskfilé med potatismos
– Vegetarisk linsgryta serveras med nachos & gräddfil

Onsdag 22 februari
– Korv stroganoff med senap & dill
– Helstekt ryggbiff, skysås & potatisgratäng
– Sandskädda filé med citrongurka & gräddkokt purjolök
– Blomkålsbiffar med sofrito

Torsdag 23 februari
– Gulaschsoppa med pannkaksbuffé
– Slottsstek, pressad gurka svarta vinbärsgelé, gräddsås & kokt potatis
– Ugnsbakad långa filé i sesam & soyadipp
– Blomkålsbiffar med sofrito

Fredag 24 februari
– Grillad kycklingfilé chimichurri
– Fläskschnitzel bearnaisesås gröna ärtor & stekt potatis
– Fiskgratäng, champinjoner, vitvinssås & potatismos
– Blomkålsbiffar med sofritoLoka, lättöl och läsk 25 kr

Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr