page contents

Måndag den 18 februari
– Kålpudding med gräddsås gröna ärtor lingon
– Pocherad torsk med örtagårdsås gröna ärtor
– Kycklingfilé med pepparsås och sparris
– Ostgratinerad Aubergine

Tisdag den 19 februari
– Stekt Fläsk med raggmunk, löksås, bruna bönor
– Fiskgratäng med hummersås och räkor
– Kycklingfilé med pepparsås och sparris
– Ostgratinerad Aubergine

Onsdag 20 februari
– Rimmad fläskbog med rotmos & senap
– Stekt Fisk med Baconchips kall sås
– Kycklingfilé med pepparsås och sparris
– Ostgratinerad Aubergine

Torsdag 21 februari
– Kokt kalvkött i dillsås & morot
– Stekt flundrafilé med Dansk remouladsås
– Gryta på högrev med rotfrukter
– Vegetariska Biffar med aioli

Fredag 22 februari
– Fläskfilé med choronsås & klyftpotatis
– Pestolax med Pasternaks pure
– Gryta på högrev med rotfrukter
– Vegetariska biffar med aioli

På buffén finns även en mängd olika sallader samt smör och bröd.
Till ovanstående rätter kan ni välja kokt potatis, ris eller mos.

Veckans Soppa:
– Potatis och purjolökssoppa

Vid överbliven mat så går det att gå in på Karma och beställa Dagen rätt efter kl 14.30 och hämtas senast 16.30.

Pris för lunch: 105kr (125kr med dessertbord)
Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 25 kr
Öl Klass III (33cl) 50 kr
Öl Klass III (50cl) 65 kr
Ett glas vin 55 kr

Vi strävar att alltid använda svenska produkter i vår tillagning.
Välkomna på lunch