Måndag den 17 februari
– Kasslergratäng med chili och osttäcke
– Kokt torsk med ägg och persiljesås gröna ärtor
– Pastagratäng med vegofärs och paprika
Tisdag den 18 februari
– Stekt fläsk med raggmunk löksås bruna bönor
– Saffrans doftade fisk och skaldjursgryta
– Marinerad tufo med nudlar och tomatsalsa
Onsdag den 19 februari
– Kålpudding med gräddsås kokta grönsaker
– Stekt flundrafilé med dragonsås citron
– Veg Färs och champinjonbiffar med gräddsås kokta grönsaker
Torsdag den 20 februari
– Ärtsoppa med kokt bog tärnad morot pannkakor sylt grädde
– Fjärilslax med skagenröra citron
– Morotsbullar i teriyakisås med nudlar
Fredag den 21 februari
– Schnitzel med tillbehör brun skysås gröna ärtor
– Kyckling gryta med curry och äpple och paprika
– Stekt aubergine med kapris skysås gröna ärtor
Veckans soppa:
Spenatsoppa med kokta ägg
På buffén finns även en mängd olika sallader samt smör och bröd.
Till ovanstående rätter kan ni välja kokt potatis, ris eller mos.
Pris för lunch: 125 kr
Dryck tillkommer.
Loka, lättöl och läsk 30 kr
Öl Klass III/Vin och Cider från 60 kr
Vi strävar att alltid använda svenska produkter i vår tillagning.
Välkomna på lunch!