fbpx Your SEO optimized title page contents

Måndag den 17 februari
– Kasslergratäng med chili och osttäcke
– Kokt torsk med ägg och persiljesås gröna ärtor
– Pastagratäng med vegofärs och paprika

Tisdag den 18 februari
– Stekt fläsk med raggmunk löksås bruna bönor
– Saffrans doftade fisk och skaldjursgryta
– Marinerad tufo med nudlar och tomatsalsa

Onsdag den 19 februari
– Kålpudding med gräddsås kokta grönsaker
– Stekt flundrafilé med dragonsås citron
– Veg Färs och champinjonbiffar med gräddsås kokta grönsaker

Torsdag den 20 februari
– Ärtsoppa med kokt bog tärnad morot pannkakor sylt grädde
– Fjärilslax med skagenröra citron
– Morotsbullar i teriyakisås med nudlar

Fredag den 21 februari
– Schnitzel med tillbehör brun skysås gröna ärtor
– Kyckling gryta med curry och äpple och paprika
– Stekt aubergine med kapris skysås gröna ärtor

Veckans soppa:
Spenatsoppa med kokta ägg

På buffén finns även en mängd olika sallader samt smör och bröd.

Till ovanstående rätter kan ni välja kokt potatis, ris eller mos.

Pris för lunch: 125 kr

Dryck tillkommer.

Loka, lättöl och läsk 30 kr
Öl Klass III/Vin och Cider från 60 kr

Vi strävar att alltid använda svenska produkter i vår tillagning.
Välkomna på lunch!

Boka Bord